Onze adviseurs, trainers en coaches

Rients Ritskes 

Oprichter van Zen.nl Nederland en Dialoogcentrum met veel ervaring in het trainen en coachen van topprofessionals in profit en non-profit, als teams en individueel. Auteur van vele praktische zenboeken.

Paul Rouw

Met veel ervaring in interim management en zen, focust Paul op het bevorderen van persoonlijke groei en efficiëntie door meditatie. Zijn benadering creëert voor alle deelnemers een veilige ruimte voor inzicht en ontwikkeling.

Gerard Plaisier

Is een gewaardeerd change-manager en zijn kennismaking met zen heeft geleid tot aanzienlijke persoonlijke transformatie. Hij ervaart hoe bewustzijn bijdraagt aan minder stress en meer rust. Hij is gepassioneerd in het delen van deze ervaringen en inzichten als zenmanagementtrainer.

Kaia Hannolainen

Haar dagelijkse zenpraktijk heeft haar helderheid en rust gebracht, waarmee ze anderen inspireert ook hun grenzen te verleggen. Haar jarenlange ervaring als risk manager en als HR manager in het bedrijfsleven maken haar tot een gedreven en praktische zenmanagementtrainer.

Kees de Veth

Kees combineert zijn uitgebreide ervaring als ondernemer en zenleraar om de praktische zenfilosofie te delen met de professionele wereld. Hij richt zich daarbij effectief op het bevorderen van aandachtig en doelgericht werken.